Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 4.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Lady Lounge boeken?

Lady Lounge boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lady Lounge

Wilt u Lady Lounge direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lady Lounge

Lady Lounge is een compleet nieuw concept van Cloud9Music, die een CD hebben uitgebracht waarbij de beste zangeressen van Nederland onder wie o.a. Do, Sabrina Starke, Krystl, Belle Perez, Leonie Meijer en Stevie Ann bekende popklassiekers in een frisse lounge jas zingen. Denk aan titels als “Crazy” (Gnarls Barkley), “Just Say Yes” (Snow Patrol) en “I Don’t Want To Talk About it”(Rod Stewart).

De productie is in handen van Dorian Broekhuyse en Mark den Hartog, die ook verantwoordelijk zijn voor de succesvolle Supperclub lounge albums. Buiten twaalf spiksplinternieuwe songs bevat de cd tevens lounge tracks van Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis. Het album wordt ondersteund door de debuut-single van Jennifer Ewbank, die door wist te dringen tot de halve finale van The Voice of Holland.

Naast een uitgebreide tv-campagne, staat er ook een tour op de agenda waarbij een selectie van de zangeressen de nummers ook live ten gehore brengen.

Lady Lounge is te boeken voor een zeer indrukwekkend optreden. Informeer naar de mogelijkheden van dit unieke concept!

Lady Lounge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lady Lounge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lady Lounge wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lady Lounge. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lady Lounge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.