Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lady Gaga imitator boeken?

Lady Gaga imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lady Gaga imitator

Wilt u Lady Gaga imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lady Gaga imitator

2009 was het jaar voor de nieuwe pop-sensatie uit Amerika: Lady Gaga. Zij had hits met Just Dance, Poker Face, Love Game en Paparazzi. In de komende jaren zullen we nog veel van haar gaan horen.

Het optreden van de Lady Gaga imitator / look a like bestaat uit een 20 minuten durende show met de tophits van Gaga en tevens zijn er verscheidene wissels qua items op het podium. U zult verstelt staan van de gelijkenis met echte Lady Gaga.

De Lady Gaga show is uitermate geschikt voor discotheken, dancings en dance-events.

Lady Gaga imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lady Gaga imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lady Gaga imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lady Gaga imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lady Gaga imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.