Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 525,- excl. BTW
  • Opmerking: Exclusief champagne en glazen
Volledige prijslijst

Lady Champagne boeken?

Lady Champagne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lady Champagne

Wilt u Lady Champagne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lady Champagne

Uw gasten verrassen met een glaasje champagne van onze ‘Lady Champagne’.  Deze bijzonder elegante champagne kleurige creatie is afgewerkt met bijpassende strikken en sierglazen. Een stijlvolle wijze om uw gasten te ontvangen!

Lady Champagne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lady Champagne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lady Champagne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lady Champagne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lady Champagne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.