Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ladies First boeken?

Ladies First boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ladies First

Wilt u Ladies First direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ladies First

In de kelders van het conservatorium Zwolle is de band Ladies First ontstaan. Professionele muzikanten die allemaal de muziek van de grootste R&B/POP diva's waarderen en daarmee een gegarandeerd feestje maken samen met het publiek. Deze tribute band speelt nummers van Aretha Franklin tot Katy Perry en van Jesse J tot Whitney Houston. Oude en nieuwe liedjes in toffe arrangementen en settings.

Zangeres Marloes van Ommen (TVOH 2011) neemt de lead-zang op zich, maar ook de backing vocals nemen een deel voor hun rekening.

Ladies First Boeken

Te boeken in verschillende formaties en sets. Een akoestische set of een set met danseressen? Dat is beide mogelijk. Liever een set van 1 artiest? Vraag naar de mogelijkheden!
 Ladies First is geschikt voor allerlei soorten feesten/evenementen. Een theater (voor)programma, bedrijfsfeest, etentje etc)

Ladies First boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ladies First zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ladies First wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ladies First. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ladies First te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.