Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kruzo boeken?

Kruzo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kruzo

Wilt u Kruzo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kruzo

Kruzo mixt moeiteloos je favoriete tracks van vroeger en nu aan elkaar. Verwacht een set vol energie en entertainment. Met een flinke overdosis aan enthousiasmeweet Kruzo als geen ander hoe het is om jou de tijd van je leven te geven.

Begonnen op 11-jarige leeftijd kwam hij in aanraking met zijn eerste dj-controller. Dagelijks was hij op zijn zolderkamertje bezig om het draaien onder de knie te krijgen. Al vrij snel kreeg hij zijn eerste boekingen. Hierna wist hij het zeker en zag hij een droom voor zich. Een droom waar hij tot de dag van vandaag nog steeds hard aan werkt. Na zijn debuut op Hockeyloverz volgden festivals als Paperclip, Bevrijdingsfestival Wageningen en Puinhoop Festival. Inmiddels is Kruzo wekelijks op pad om kroegen, festivals en clubs te slopen!

Kruzo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kruzo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kruzo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kruzo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kruzo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.