Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kris Kross Amsterdam boeken?

Kris Kross Amsterdam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kris Kross Amsterdam

Wilt u Kris Kross Amsterdam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam (KKA): is een gerenommeerd, krachtig, energiek trio is, met hitsingles en shows wereldwijd ooit ontstaan ​​met twee broers in 2011 in Amsterdam. Met hun naam als eerbetoon aan het legendarische Amerikaanse duo uit de jaren 90 hiphop gouden eeuw - Kris Kross, waar ze zo dol op zijn - wilden de broers Sander en Jordy Huisman een geluid creëren dat hun talloze invloeden op naadloze wijze smeedde. De broers besloten om feesten te organiseren in Amsterdam, hun geboortestad. Hier konden ze precies spelen wat ze misten in de Nederlandse clubscene: een onconventionele mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house. Jordy en Sander hadden eerst hun eigen act, maar later in 2014 bundelden MC Yuki Kempees hun krachten. Sindsdien ging Kris Kross Amsterdam verder als trio.

2015 was het jaar dat Kris Kross Amsterdam een ​​deal sloot met het platenlabel Spinnin 'Records en hun eerste release ooit had: "Tot de ochtend". Nadien liet KKA meerdere releases op het label vallen, met een extreem grote impact, die wereldwijd de aandacht trokken. Onder deze releases zijn: "SEX", een internationale megahit met Cheat Codes met meer dan 515 miljoen streams, "Are You Sure?", Een enorme samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphopartiest Ty Dolla $ ign, "Vámonos "Met voormalig Fifth Harmony-zanger Ally Brooke en rapper Messiah, en de release met Conor en The Boy Next Door," Whenever ". Deze track is afkomstig van Shakira's "Whenever, Wherever", maar werd ondergedompeld in KKA-stijl en werd de ultieme zomerhit van 2018. "Whenever" is goed voor meer dan 173 miljoen streams in totaal en kreeg wereldwijde aandacht van Billboard Dance Chart, Global Top 50 Chart en 29 Viral Charts op Spotify. Om het helemaal af te maken, heeft het record een gecertificeerde platinastatus in Nederland en Zweden bereikt - en een gouden status in Finland. Met hun nieuwste en eerste Nederlandse hit "Hij Is Van Mij" klom KKA onmiddellijk naar een Nederlandse # 1 positie. Deze pakkende, prestigieuze releases - die typisch zijn voor het KKA-geluid - verzamelen samen meer dan het waanzinnige aantal van 1 miljard streams.

Naast het maken van hitsingles, hebben de jongens van Kris Kross Amsterdam wereldwijd optredens. Ze nemen hun wilde energie overal mee naartoe en verliezen nooit hun Amsterdamse mentaliteit: het feest is waar KKA is. Elke show die ze doen is een unieke ervaring op zich. Met het hosten van verschillende podia en gemarkeerde sets in Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE), Ultra Music Festival (VS), bewijst Kris Kross Amsterdam steeds meer dat ze een uiterst getalenteerd collectief zijn dat laat zien dat het een nog grotere succesvolle act wereldwijd.

Kris Kross Amsterdam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kris Kross Amsterdam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kris Kross Amsterdam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kris Kross Amsterdam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kris Kross Amsterdam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.