Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kris Berry en Perquisite boeken?

Kris Berry en Perquisite boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kris Berry en Perquisite

Wilt u Kris Berry en Perquisite direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kris Berry en Perquisite

Zij een singer/songwriter. Hij een componist en producer. Hun paden kruisen elkaar in de zomer van 2011 bij een Amsterdamse jamsessie. Daar ontstaat het plan om een keer in de studio af te spreken. Wat vooraf een ongewone samenwerking leek, blijkt het recept voor een melancholisch en persoonlijk album. Perquisite:

    Van het een kwam het ander en voor we het wisten hadden we 15 nummers geschreven.

Op 20 september 2013 verscheen het album Lovestruck Puzzles. Daarop komen de werelden van Kris Berry en Perquisite op een schitterende manier samen. Kris Berry:

    Het voelde allemaal heel natuurlijk, al hebben we beide best verschillende achtergronden. Ons geluid is dan ook het best te omschrijven als een samensmelting van die achtergronden; bluesy, soulvolle en melancholische muziek waarin de emotie en de groove bepalend zijn.

Kris Berry en Perquisite boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kris Berry en Perquisite zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kris Berry en Perquisite wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kris Berry en Perquisite. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kris Berry en Perquisite te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.