Twilight Entertainment

     
Foto: Jitske Schols
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kris Berry boeken?

Kris Berry boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kris Berry

Wilt u Kris Berry direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kris Berry

De op Curaçao geboren Kris Berry is een heuse globetrotter, maar opereert vanuit Nederland. In 2011 bracht ze haar debuut-EP uit waarin ze de richting uitzette voor haar debuutplaat ‘Marbles’ die in april 2012 uit is gekomen. Naar aanleiding van deze succesvolle EP deed ze sessies op vrijwel alle grote radiozenders, speelde van Brabant tot Groningen en deed voorprogramma’s van onder meer Eli ‘Paperboy’ Reed en Selah Sue.

Lang voor haar debuutplaat voltooid was, stond Kris Berry op North Sea Jazz Festival in Rotterdam. En een jaar later, is haar debuutplaat ‘Marbles’ uitgekomen. Een plaat die ‘Album van de Week’ was bij Radio 1, Arrow Jazz, Radio 6, Omroep Brabant, Omroep Zeeland én bij Radio 2 Gouden Uren.

Kris schrijft haar eigen teksten. Het is alsof je als luisteraar meeleest in haar dagboek. Ze heeft geen muzikale opleiding gevolgd maar laat vooral haar gevoel spreken. En samen met gitarist Paul Willemsen (Beans & Fatback en Lefties Soul Connection) maakt ze de muziek bij haar nummers, ‘Paul is iemand die precies snapt wat ik bedoel als ik een idee voor een nieuw liedje omschrijf’ aldus Kris Berry.

Kris Berry was begin dit jaar te bewonderen op Noorderslag in Groningen en is deze zomer onder andere nog te zien op de bühne van het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal en Jazz in the Woods in Apeldoorn.

Haar muziek laat zich karakteriseren als toegankelijke jazzpop, afgewisseld met soul, folk, latin en diverse Caribische invloeden.

Kris Berry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kris Berry zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kris Berry wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kris Berry. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kris Berry te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.