Twilight Entertainment

     
Foto: Starsquid
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Krezip boeken?

Krezip boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Krezip

Wilt u Krezip direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Krezip

Krezip is een Nederlandse band uit Tilburg, waarvan de harde kern bestaat uit zangeres en pianiste Jacqueline Govaert, haar zus Anne Govaert op gitaar, Annelies Kuijsters op toetsen en Joost van Haaren op bas. Per 2004 werd gitarist Thomas Holthuis opgevolgd door Jan Peter Hoekstra en vanaf 1 januari 2005 drummer Thijs Romeijn door Bram van den Berg. Een van de hoogtepunten uit hun carrière was de liveshow op Pinkpop met het nummer I Would Stay.

Op 27 juni 2009 nam de band afscheid in de Heineken Music Hall. Een grote domper voor de fans. Maar in 2019 keert Krezip na een pauze van tien jaar weer terug met optredens in de Ziggo Dome en op Pinkpop.

Krezip boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Krezip zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Krezip wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Krezip. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Krezip te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.