Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kraantje Pappie boeken?

Kraantje Pappie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kraantje Pappie

Wilt u Kraantje Pappie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kraantje Pappie

“Niemand wil leven als een ouwe lul die niet genoten heeft” Dit statement is het thema van de eerste single Euro’s van het onlangs uitgekomen album Crane III van Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen, geboren op 01-07-1986) en staat symbool voor zijn leven. Na de release van Waar Is Kraan en zijn debuutalbum Crane I leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen. Hits als Weekend, Wat nou als het lukt, Feesttent, Met z’n Tweeën, Mijn Nacht en Handen Omhoog deden daar nog eens een flinke schep bovenop. De messcherpe flows en humoristische teksten van Kraantje ondersteund door de producties van Nightwatch (Noisia) blijken een gouden (en platina) combinatie te zijn. Deze ingrediënten versterkt door het energieke karakter van Kraan maken de liveshows erg gewild en succesvol in menig line up. Zo speelde hij op grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland, Lowlands, Solar, Noorderslag, Pinkpop en Dutch Valley.

Mocht je Kraantje nog nooit live gezien hebben? Dan is de kans groot dat je hem op de radio of televisie voorbij hebt zien komen als gast, presentator of als deelnemer aan Expeditie Robinson 2016. Op 28 oktober 2016 verscheen de afsluiter van het Crane drieluik die wederom is geproduceerd door Nightwatch en wordt uitgegeven op het label Noah’s Ark. Met de aftrap van de nieuwe live show op de Zwarte Cross, een clubtour met al op voorhand uitverkochte zalen en singles op de radio maakt Kraan zich klaar voor een groots festivalseizoen in 2017.

Kraantje Pappie Boeken?

Wat je moet meenemen naar een show van Kraantje? Breng je goede humeur, je geld voor bier of Champagne, maar vooral je zin om heel erg hard te gaan. En zo begint het verhaal weer van voren af aan: “Feestie!”

Kraantje Pappie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kraantje Pappie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kraantje Pappie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kraantje Pappie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kraantje Pappie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.