Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kraak en Smaak boeken?

Kraak en Smaak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kraak en Smaak

Wilt u Kraak en Smaak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kraak en Smaak

'One of the hottest groups around! Kraak & Smaak are fucking amazing!!' aldus de wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton. Na Perez behoort ook Kanye West sinds kort tot fan gezien zijn blog begin november. Dat deze beroemdheden onze Nederlandse helden kennen is niet zo gek gezien het succes van Kraak & Smaak in de VS. En niet alleen in Amerika, deze dj's met live band hebben het afgelopen jaar ongeveer elk continent wel gezien. Dat hun combinatie van dance met funk en soul er één van goud is, blijkt wel uit de reactie van het publiek dat waar ook ter wereld helemaal los gaat tijdens de optredens. Geen wonder dus dat 'Squeeze Me' - eerste single van het nieuwe album 'Plastic People' - in Nederland en ook in o.a. de VS een hit was. Begin 2009 kwam de nieuwste single 'Man Of Constant Sorrow' uit.

Kraak & Smaak DJs
Kraak & Smaak DJ s, niet te verwarren met de live formatie, zijn evenals de band wereldwijd de dansvloeren van clubs en de harten van het dansminnende publiek van festivals aan het veroveren. Hun eclectische ‘blend of music taste’ varieert van funk en breakbeats naar mash ups, minimal en house. Naast festivalss en clubs in Nederlands, Turkije, Zweden, Hongarije, Zwitserland, Griekenland, België, Spanje, Duitsland en Oostenrijk weten de jongens ook menig bedrijfsevent smaakvol te kraken!

Kraak en Smaak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kraak en Smaak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kraak en Smaak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kraak en Smaak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kraak en Smaak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.