Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Koos van Plateringen boeken?

Koos van Plateringen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Koos van Plateringen

Wilt u Koos van Plateringen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Koos van Plateringen

Koos van Plateringen (1974) is één van de vaste gezichten van het vernieuwde SBS Shownieuws. Daarnaast verzorgt hij ook nog steeds de verslaggeving van grote gebeurtenissen en staat hij regelmatig op de rode loper.Tijdens zijn studie communicatie in Amsterdam werkte hij al bij diverse televisieprogramma's.Na het behalen van zijn diploma in 2000, kreeg hij direct een contract bij John de Mol Producties.Koos van Plateringen werkte onder meer als producer en redacteur bij programma's als Koffietijd! en All You Need is Love. In 2004 maakte hij zijn tv-debuut als sterreporter in het Net5-programma Beauty & Zo.Sinds 2005 werkt hij voor Shownieuws. Eind 2009 maakte de reporter zijn debuut als presentator van het programma.

Koos is voor SBS ook een zeer gewaardeerde verslaggever bij grote nieuwswaardige events; hij reisde af naar Londen voor het huwelijk van het jaar van Prins William & Kate.Rondom het overlijden van Michael Jackson was hij er met live verslag vanuit L.A. en na Moskou en Oslo was hij ook dit weer van de partij bij het Songfestival vanuit Dusseldorf.

Koos van Plateringen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Koos van Plateringen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Koos van Plateringen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Koos van Plateringen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Koos van Plateringen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.