Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kool and the Gang boeken?

Kool and the Gang boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kool and the Gang

Wilt u Kool and the Gang direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kool and the Gang

Kool and the Gang was een van de belangrijkste funk/disco bands. De leden begonnen midden jaren 60 als de Jazziacs, pas in 1969 werd de naam veranderd in Kool & the Gang. De band had de grootste populariteit bij het grote publiek vanaf het eind van de jaren 70 tot midden jaren 80.

Hun eerste internationale succes kreeg Kool and the Gang door hun bijdrage aan de film Saturday Night Fever uit 1977. Een jaar later kwam de leadzanger James "JT" Taylor bij de band, en grote hits als Ladies' Night, Celebration en Get down on it volgden. De koers die toen gevaren werd ging wat meer naar de disco.

Heden ten dage geeft Kool and the Gang nog steeds optredens over de hele wereld.

Kool and the Gang boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kool and the Gang zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kool and the Gang wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kool and the Gang. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kool and the Gang te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.