Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Koning Willem-Anders boeken?

Koning Willem-Anders boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Koning Willem-Anders

Wilt u Koning Willem-Anders direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Koning Willem-Anders

Wat is er nu leuker dan uw evenement compleet maken met een ‘bijna’ echte Willem-Alexander?

Robert Hiddink wordt dagelijks herkend op straat en aangesproken als Koning Willem-Alexander. Na veel positieve reacties heeft Robert besloten voortaan door het leven te gaan als look-alike, genaamd Koning Willem-Anders.

U en uw gasten zullen versteld staan van de overeenkomsten! Koning Willem-Anders is oprecht de beste look-alike van onze Koning op dit moment. Deze ‘bijna’ echte koning is te boeken voor al uw fotoshoots, openingen, speeches, feesten en andere evenementen.

Koning Willem-Anders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Koning Willem-Anders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Koning Willem-Anders wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Koning Willem-Anders. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Koning Willem-Anders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.