Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Koning Filip boeken?

Koning Filip boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Koning Filip

Wilt u Koning Filip direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Koning Filip

Deze Koning Filip look a like kan aanwezig zijn op de opening van uw braderie, bedrijfsfeest of familiebijeenkomst. Hij verzorgt deze gelegenheid bijvoorbeeld met het geven van een kleine speech, het opspelden van eretekens, enzovoort.
 

Koning Filip boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Koning Filip zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Koning Filip wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Koning Filip. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Koning Filip te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.