Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: DJ / MC Act
Volledige prijslijst

Kolonel Confetti boeken?

Kolonel Confetti boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kolonel Confetti

Wilt u Kolonel Confetti direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kolonel Confetti

Peleton, Kameraden, Vrienden en Haters ! Mag ik mezelf even voorstellen ? Mijn naam is Kolonel Confetti, het nieuwste feestbeest in de partyscene en voor mij is het hele jaar Carnaval ! Helemaal nieuw in deze wereld ben ik niet want stiekum zit ik al héél lang (achter de schermen) in de entertainment business … Wat kan je van mij verwachten vraag je jezelf zeker af ? Nou dat zal ik eens even vertellen … Ik ben een producer, DJ en MC in 1 die oude en nieuwe hits remixed, mash up’ed en bootlegt in Carnaval Style. Over alle tracks die ik aanpak gooi ik het nodige aan confetti zodat ze net ff feestelijker zijn.

Boekingen Kolonel Confetti

Tijdens mijn optreden heb ik mijn grootste vriend “De Confetti Gun” mee en samen zetten we de hele boel op z’n kop met hele bekende meezingers maar dan wel met mijn eigen sausje er over heen ! 100 % Feestgarantie … en oohjaa … niet alleen tijdens Carnaval maar gewoon het hele jaar.

Kolonel Confetti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kolonel Confetti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kolonel Confetti wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kolonel Confetti. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kolonel Confetti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.