Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Diverse mogelijkheden
Volledige prijslijst

Koffie Ferkeerd boeken?

Koffie Ferkeerd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Koffie Ferkeerd

Wilt u Koffie Ferkeerd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Koffie Ferkeerd

Een avondje van `Smartlap' tot aan `Rock and Roll' dat is; 'Koffie Ferkeerd' met Bennie en Mathilde.

Bennie en Mathilde vormen samen een bijzonder paar. Samen zingen zij de sterren van de hemel en kunt u met dit eigenaardige koppel zelf een keer de artiest want op verzoek nemen zij hun Kara-ok‚ Show voor u mee.

Mathilde zal op haar ondeugende wijze het publiek vermaken met haar interviews en vlotte babbel en Bennie zal met zijn `goddelijke lichaam' menig vrouwenhart doen sneller slaan.

'Koffie Ferkeerd' is een avondvullend programma waar u erg enthousiast over zult zijn.

Daarnaast zijn Bennie en Mathilde te boeken als tussen- of finale act of als presentatie duo om op uw evenement de feestvreugde te verhogen. Samen brengen zij ook een themafeest en zijn zij tevens als solo artiest te boeken.

Bestel vanaf nu 'Koffie Ferkeerd'

Koffie Ferkeerd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Koffie Ferkeerd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Koffie Ferkeerd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Koffie Ferkeerd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Koffie Ferkeerd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.