Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Koen Weijland boeken?

Koen Weijland boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Koen Weijland

Wilt u Koen Weijland direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Koen Weijland

Koen Weijland is hét boegbeeld van de Nederlandse eSports scene. Hij is door Ajax als eerste eSporter ooit gecontracteerd en is zeer succesvol YouTuber. Als tiener werd Koen Nederlands Kampioen FIFA en vloog hij al snel de wereld over om toernooien te spelen. Hij studeerde af aan de Radboud Universiteit maar vond zijn passie in YouTube en presenteren.

Koen ging bij KRO NCRV aan de slag als presentator en dit jaar verschijnt zijn boek ‘STRIJDER’. Op FOX Sports is Koen wekelijks te zien als commentator en analist bij de eDivisie.

Boekingen Koen Weijland

Koen Weijland is te boeken voor workshops, presentaties, live gaming en andere uiteenlopende zaken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Koen Weijland boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Koen Weijland zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Koen Weijland wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Koen Weijland. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Koen Weijland te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.