Twilight Entertainment

     
Foto: Marloes Fotografie
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kobus en de Rokkers boeken?

Kobus en de Rokkers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kobus en de Rokkers

Wilt u Kobus en de Rokkers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kobus en de Rokkers

Kobus en de Rokkers is opgericht tijdens een optreden van Normaal. De vier jonge, enthousiaste muzikanten uit Midden-Drenthe besloten om met elkaar in navolging van hun helden Mooi Wark de 2e boerenrock band van Drenthe te worden. Na een tijd in de woonkamer van één van de jongens geoefend te hebben, besloten ze om de schuur bij één van hun ouders eens flink aan te pakken om een eigen repetitieruimte te bouwen van waaruit de wereld veroverd zou moeten worden.

Het leven van Alex, Jenze, Yorrick en Jeroen bestaat sindsdien uit Rock ?n Roll en dat vertaalt zich in hun muziek. Naast een eigen repertoire bestaat een optreden van Kobus en de Rokkers uit covers van o.a. Normaal, Status Quo, Jovink en natuurlijk Mooi Wark. Zo langzamerhand zullen de covers worden vervangen door steeds meer eigen repertoire waar druk aan wordt gewerkt!
Wil jij een topfeestje met lekkere boerenrock muziek? Dan boek je de nieuwe jonge Drentse rocksensatie: Kobus en de Rokkers!

Kobus en de Rokkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kobus en de Rokkers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kobus en de Rokkers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kobus en de Rokkers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kobus en de Rokkers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.