Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

K.O. Brass boeken?

K.O. Brass boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van K.O. Brass

Wilt u K.O. Brass direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie K.O. Brass

K.O.Brass! is een internationaal koperkwintet dat bestaat uit leden van de blazerssectie van The Kyteman Orchestra.  K.O.Brass! overrompelt en overdondert je waar je bij staat.
Vijf bekende solisten met hun eigen presentatie in één groep. K.O.Brass! raakt je met hun hoge speelniveau. De musici spelen met veel enthousiasme en brengen de muziek met een verbluffende techniek en virtuositeit.

K.O.Brass! is een muzikale beleving die je niet snel vergeet en bestaat uit leden met verschillende roots. De blazers halen zoveel mogelijk uit hun instrument. Zij doen dat akoestisch, elk met hun eigen muzikale culturele bagage. Met veel passie, plezier en professionaliteit zodat elk optreden een echte happening wordt met een eigen sound.

Het repertoire bestaat uit Klassieke, Jazz en Wereldmuziek zelf bewerkt en gearrangeerd, daarnaast brengt het blazerskwintet ook verrassende eigen composities en improvisaties ten gehore.

De Leden van K.O.Brass! werkten mee aan vele concerten en opnames zoals bij Wende Snijders, New Cool Collective, Typhoon, Blaudzun en Kapok. Alsook aan Catharijn Classique een klassieke
muziekserie van museum Catharijneconvent in Utrecht.

K.O.Brass! brengt muziek op maat . Bij openingen, feesten, herdenkingen, en andere evenementen in de concertzaal,  kerk, in de buurt of welke locatie dan ook.
De musici vormen een eenheid in verscheidenheid en zoeken naar muzikale verbindingen met muzikanten en bezoekers uit de hele wereld.

K.O. Brass boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over K.O. Brass zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over K.O. Brass wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van K.O. Brass. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over K.O. Brass te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.