Twilight Entertainment

     
Knotsgek boeken / Knotsgek inhuren voor een optreden / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Knotsgek boeken?

Wilt u Knotsgek huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Knotsgek vindt u op deze pagina.

Wilt u Knotsgek direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Knotsgek

Duo Knotsgek is een feest duo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Fabian en Gerbrand hadden beide al de nodige ervaring als solo artiesten op hun c.v. staan toen ze in 2010 hun krachten bundelden om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in de twee uitstekende singles.

De samenwerking bleek goed te werken waarna de heren besloten om als “Duo Knotsgek” verder door het leven te gaan. Met de in 2012 verschenen single “Sluit Maar Bij Ons Aan” werd dan ook een bescheiden hitje gescoord. Ook met de optredens in het land ging het bergopwaarts, en werd Duo Knotsgek steeds vaker gevraagd op diverse podia, cafés, feesttenten, oktoberfeesten en après-ski party’s.

Boekingen Knotsgek

Met de opvolger “Hedde Gij Misschien ADHD” werd landelijk gescoord, en door feestend Nederland massaal meegezongen. Dit succes zou al snel overtroffen worden met single “Die Alpenknotsen”, waarmee Duo Knotsgek de luisteraar meenam naar gezellige Oostenrijkse sferen. Ook de videoclip werd een heuse YouTube hit. “Die Alpenknotsen” is inmiddels tot een heuse party-klassieker verheven en mag een van de grootste party hits van het après ski en carnavalsseizoen van 2013/2014 genoemd worden.

Krakers als “ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou” bracht duo Knotsgek bij de Drie uurkes vurraf!
Al met al kunnen we met gerust hart stellen dat de naam Duo Knotsgek definitief gevestigd is in het party circuit. Momenteel wordt samen met topproducer Harald Queens de laatste hand gelegd aan de gloednieuwe single waarmee Duo Knotsgek wederom een van de kneiters voor het komende carnavalsseizoen in handen heeft, Genaamd,,, Mina van den overkant.

Knotsgek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Knotsgek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Knotsgek wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Knotsgek. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Knotsgek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.