Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Kluun boeken?

Kluun boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kluun

Wilt u Kluun direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kluun

Bestsellerkoning Kluun heeft alles wat je nodig hebt om op te treden. Hij is charmant, soms irritant en weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Of dat is om de wond te verbinden, of om er zout in te strooien, dat blijft de vraag. Kluun is de personificatie van een persoonlijkheid.
Zijn geestige columns; of het nu om mooie mensen, bevallingen, voetbal, vrouwen, vreemdgaan, Bruce Springsteen of verdwenen schaamhaar gaat: Kluuns columns, blog en acties zorgen voor vuurwerk.

Raymond van de Klundert, (1964), kortweg Kluun, verloor in 2001 zijn vrouw op 36-jarige leeftijd aan kanker. Na haar dood reisde Kluun met zijn dochter door Australië.
Daar begon hij met het schrijven van zijn debuutroman Komt een vrouw bij de dokter. Inmiddels zijn de rechten van het boek, aan diverse landen verkocht en zal het boek verfilmd gaan worden. Ook het tweede (Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!) en derde (De Weduwnaar) boek van Kluun werden een groot succes en liggen bij meer dan honderdduizenden lezers op het nachtkastje en er zijn inmiddels meer dan 700.000 exemplaren van verkocht. Nu is zijn derde boek verschenen, Klunen, een verzameling columns en korte verhalen.

Begin 2011 verscheen zijn roman Haantjes, Kluun's derde roman, gebaseerd op een waargebeurd zakelijk fiasco. Amsterdam, 1998. Iedereen verdient geld. De beurs floreert, de reclamewereld bloeit, het nachtleven bruist. RoXY en iT zitten wekelijks vol, Amsterdam is on top of the world.

Kluun schreef columns voor Red, Algemeen Dagblad, Viva, VT Wonen, Aktueel Man en de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. In 2006 zette hij Nightwriters op, de Stand Up Writing avonden waarmee hij in Amsterdam en in het land optreedt.
Kluun woont met zijn vrouw en drie dochters in Amsterdam. Hij is fulltime schrijver en columnist.

Mogelijke workshops:

- 'Help, lees mij!' workshop (korte pakkende teksten voor social media schrijven)

- Workshops op aanvraag (naar eigen idee)

Kluun boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kluun zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kluun wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kluun. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kluun te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.