Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.675,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Klubbheads boeken?

Klubbheads boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Klubbheads

Wilt u Klubbheads direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Klubbheads

Klubbheads is een wereldberoemd DJ / producer collectief dat in eind jaren 90 en begin van de jaren 2000 furore maakte met meer dan een dozijn internationale top 10 hits waaronder hun eigen "Klubbhopping", "Discohopping", "Kickin' Hard", "Turn Up The Bass", "Hiphopping" en "Here We Go".
 
Grote artiesten als o.a. Salt ‘n' Pepa , Reel 2 Real, 2 Unlimited, Venga Boys, U96, Mory Kante, Danny Tenaglia & Scooter deden een beroep op de remix skills van The Klubbheads. Maar ook hun producties voor DJ Jean als "The Launch", "Lift Me Up" en "Love Come Home" werden dikke hits.
 
Als DJ's hebben The Klubbheads de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet geweest zijn!
 
Nu de jaren 90 parties helemaal hot en hip zijn mogen de Klubbheads natuurlijk niet ontbreken op ieder zichzelf respecterend 90's event! Klubbheads leveren een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende - Klubbheads - hits en dansvloer bommen uit die tijd de revue passeren.


 

Klubbheads boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Klubbheads zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Klubbheads wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Klubbheads. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Klubbheads te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.