Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Klubbb3 boeken?

Klubbb3 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Klubbb3

Wilt u Klubbb3 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Klubbb3

Wie kent ze ondertussen niet? Klubbb 3, bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen komt niet uit de koker van vindingrijke artiestenmanagers, maar is spontaan geboren uit voorliefde voor de Duitse Schlager! Hoewel de drie zangers Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) al lang de status van superster in eigen land hebben verworven, is het hun puur te doen om plezier en passie!

Met een brede grijns belichten ze hun nieuwe album 'Vorsicht Unzensiert': niet alleen aan hun fans, maar juist ook richting diegenen die eigenlijk helemaal niet van Schlagers houden, danwel veel te serieus nemen. Klubbb3 brengt enkel Duitse Schlagers om mee te zingen, de tent op de kop te zetten en alles wat daarbij hoort, zonder concessies!

Een groot deel van hun populaire hits komt uit de pen van de bekende productent Uwe Busse, welke zeer succesvolle jaren heeft meegemaakt met de alom bekende 'Flippers'.

Klubbb3 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Klubbb3 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Klubbb3 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Klubbb3. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Klubbb3 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.