Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 475,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van Idols voorronde`s
Volledige prijslijst

Klompen Vincent boeken?

Klompen Vincent boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Klompen Vincent

Wilt u Klompen Vincent direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Klompen Vincent

De Jury van Idols is behoorlijk onder de indruk als KlompenVincent de auditieruimte betreedt. Echter in eerste instantie vind men het te statisch. Daarom zet Klompen Vincent zijn inmiddels beroemde klompendans in. De Jury ligt zowaar helemaal dubbel van het harde lachen. Als Jury voorzitter Henk-Jan Smits uitgelachen is maakt hij duidelijk dat Klompen Vincent’s act wel grappig is, maar niet serieus genoeg om van hem een pop dool te maken.
Er gaat weer een tijdje voorbij, als Klompen Vincent eind februari 2003 wordt gebeld door de Holland Media Groep. Ze willen met de 12 meest spraakmakende figuren uit de voorrondes van Idols een item opnemen voor in de Finale-uitzending. En zo gaat Klompen Vincent op een dag naar Amsterdam naar de studio van Eric van Thijn (ook Idols jurylid) om aldaar een nummer van Abba op te nemen (“Thank you for the music”). Tevens wordt er voor de TV een videoclip gemaakt. Op basis van de opgenomen beelden besluit Zorgverzekeraar Achmea om Klompen Vincent te vragen om in een reclamespotje te acteren. Klompen Vincent doet zijn act uit de voorrondes maar dit keer op het grote Finale podium. Het publiek en de Jury zijn laaiend enthousiast. En op het einde van het spotje komt in beeld: “Helaas berusten deze beelden niet op de werkelijkheid.”.
Naar aanleiding van het spotje besluit onder andere Willie Oosterhuis (TV Oost, Regiotappers) dat hij wel graag een single wil opnemen met onze “Antiheld”. Na wat aanbiedingen van deze en gene besluit de Sallander om met Oosterhuis in zee te gaan.

Wat er volgt is een doldwaze tour door het hele land met optredens in een uitverkocht Ahoy en in de Heineken Music Hall. Ook verschijnt Klompen Vincent in allerlei TV programma's zoals Gemma Glitters Gezondheidsgala, waar hij op Klompen de Roltrap Ren Test aflegt. De Tour met de Regiotappers eindigt op 27 September 2003 met een optreden samen met Ja Dat Zal op het HØkersweekend. Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en zo helpt Klompen Vincent, Johan Vlemmix en Herman Berghuis bij de Opnames van hun videoclip 'Safe Sex'. Johan Vlemmix vindt dat zo sympatiek van hem dat hij Klompen Vincent meevraagt op een minitour in Salou, Spanje. Hiermee wordt de carriere van Klompen Vincent dus meteen internationaal!!

Klompen Vincent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Klompen Vincent zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Klompen Vincent wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Klompen Vincent. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Klompen Vincent te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.