Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kleine Viezerik boeken?

Kleine Viezerik boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kleine Viezerik

Wilt u Kleine Viezerik direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kleine Viezerik

Kleine Viezerik groeide op met vele muziekstijlen; R&B, Soul en later Hiphop. In die ‘periode van wasdom’ ontwikkelde hij zijn passie als artiest. Zijn grootste ambitie was altijd al rappen, maar nam KV deze lyrische kunstvorm van muzikale tekstoverdracht aanvankelijk nog niet écht heel serieus. Begin deze eeuw verdiepte hij zich meer en serieuzer in het schrijven van eigen teksten/lyrics. Zo manifesteerde hij zich actief in verschillende teams en collectieven, zoals: Rhymes Connect, Hinderlijke Straat schoften. In dat traject ervaart KV, dat filosoferen zijn ding is.

Met Fenomeen start hij het team Onderinvloed. Met de komst van Vito & Conflict worden de onderwerpen al snel serieuzer. Ze krijgen goede feedback en worden al snel herkend op straat en in de stad. Als KV op zeker moment een directe link legt met Lastpac, versnelt het proces en tekent hij bij Pitu Records. Met nummers als ‘Hosselaar’ en ‘Snelle Laan’ valt het kwartje, raakt de cirkel ronder en dienen de mogelijkheden zich definitief bij hem aan. In combinatie met de producties van Sliscobars worden in de studio unieke en innovatieve klanken gecreëerd, een rauwere stijl ontwikkeld. Uiteindelijk rolt hier dan ook de officiële debuutsingle ‘Rolle als een G’ uit. Met dit wapenfeit, in combinatie met een professionele videoclip , wordt in 2006 officieel een stempel gezet op de stijl van KV. De thuisbasis, Pitu Records Studio, geeft volop ruimte om de creativiteit van het span dag en nacht in daden om te zetten . De heren zijn dan ook zo productief dat er dagelijks potentiële tracks worden afgeleverd.

Levenservaringen vormen vaak de basis en in de regel het onderwerp van de muziek van Kleine Viezerik. In die boodschap biedt hij de luisteraar een reëel beeld van de snelle laan en een ‘inkijk’ in zijn dagelijkse bestaan. 2011 was het jaar dat Nederland echt kennis maakte met hem. Sinds de release van N Zie De Boy eind 2010 is er vrijwel niemand meer die zijn hit 'Meisje Luister' niet heeft gehoord. Deze hitsingle is inmiddels al meer dan 5 miljoen bekeken op YouTube en stond wekenlang op #1 van de FunX Hiphopchart.

In september 2011 werd hij in het programma Ali B Op Volle Touren (genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2011) gekoppeld aan Willeke Alberti en treedden ze samen op tijdens de State Awards in Rotterdam. Voor deze awardshow was KV 4 maal genomineerd en nam hij de meest waardevolle award mee naar huis, namelijk de award voor Beste Artiest. Samen met Jayh verzorgde KV de titelsong van de succesvolle film De President met het nummer 'Gek'. Hij vormde samen met Lange Frans en Negativ een team in het avonturenprogramma Fort Boyard en stond op verschillende podia. Kortom; in Nederland hebben we met z’n allen Kleine Viezerik in ons hart gesloten.

Kleine Viezerik boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kleine Viezerik zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kleine Viezerik wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kleine Viezerik. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kleine Viezerik te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.