Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Erg leuk voor kinderen
Volledige prijslijst

Kindershow One Two Trio boeken?

Kindershow One Two Trio boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kindershow One Two Trio

Wilt u Kindershow One Two Trio direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kindershow One Two Trio

Deze show is er speciaal voor de kleintjes. Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen nummers als:

 ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’. Zo herkenbaar voor het jonge publiek dat deze de liedjes direct mee kunnen zingen.

U bent dus gewaarschuwd!

Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.

De One Two Trio Kindershow!: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn.

Speciaal voor de Sinterklaas- en Kerstperiode is er een aangepaste themashow!
 

Kindershow One Two Trio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kindershow One Two Trio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kindershow One Two Trio wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kindershow One Two Trio. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kindershow One Two Trio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.