Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 400 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kinder Kerstshow boeken?

Kinder Kerstshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kinder Kerstshow

Wilt u Kinder Kerstshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kinder Kerstshow

Klein of groot … iedereen zal zich vermaken tijdens deze gezellige Kerstshow. De presentator speelt de leukste spellen met de kids zoals bijvoorbeeld “Een Kerst Dans wedstrijd Ook het Kerstkransjes eten ontbreekt natuurlijk niet, want hoeveel kransjes kun je tegelijk in je mond stoppen?!

Op een feest als dit mogen cadeautjes natuurlijk niet ontbreken, daarom heeft de Kerstman wel erg veel schitterend ingepakte cadeautjes meegenomen, maar wat moet je daar nu mee? Het antwoord op deze vraag is heel simpel, je gaat er samen met de kinderen een grote stapel van maken, wie van de kandidaatjes maakt de hoogste stapel, let er wel op dat de presentator niet te dicht bij je stapel in de buurt komt!

Als laatste testen we de kennis van de Kerst liedjes. Jingle Bells, oh Dennenboom, natuurlijk kennen we elk liedje, maar wie van de kandidaten raad er het eerst! Verder mogen de kinderen nog een snoepje komen halen bij de Kerstman en natuurlijk nog even op schoot.

Deze gevarieerde, en ‘gave’ show is geschikt voor elk kerstfeest. Zowel grote als kleine kinderen kijken met open ogen naar dit spektakel, want als de Kinder Kerst Show binnen is  barst het feest pas echt los!

Bijzonderheden Kinder Kerstshow

  •     Inclusief prachtig Kerstdecor en Kerstdecoratie
  •     Inclusief licht en geluid tot 400 personen
  •     Inclusief presentator, Kerstman en geluidstechnicus
  •     Keuze uit 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten (binnen 2 uur)
  •     Inclusief prijsjes

Kinder Kerstshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kinder Kerstshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kinder Kerstshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kinder Kerstshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kinder Kerstshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.