Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met live band en/of d
Volledige prijslijst

Kimberly Fransens boeken?

Kimberly Fransens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kimberly Fransens

Wilt u Kimberly Fransens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kimberly Fransens

De ambitieuze Kimberly Fransens werkt hard aan een eigen zangcarrière. Ze heeft een eigen Youtube kanaal waarop ze regelmatig covers post van bekende artiesten. Deze covers worden regelmatig ook geliked en gerepost door de originele artiesten van de door haar opgenomen covers! Haar volgers op social media groeien met de dag en ze krijgt veel positieve reacties, waaronder ook van artiesten als Marco Borsato en Glennis Grace.

Kimberly Fransens in The Voice of Holland

Kimberly Fransens is momenteel druk doende met het opnemen van eigen repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig en tijdens haar deelname aan het huidig seizoen van The Voice of Holland wist ze glansrijk door de eerste liveshow te komen met een prachtige vertolking van Xander de Buisonjé’s “Afscheid”. Kimberly heeft inmiddels de live shows moeten verlaten, maar dit is nog maar het begin van een veelbelovende carrière voor Kimberly.

Kimberly Fransens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kimberly Fransens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kimberly Fransens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kimberly Fransens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kimberly Fransens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.