Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kimberley Klaver boeken?

Kimberley Klaver boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kimberley Klaver

Wilt u Kimberley Klaver direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kimberley Klaver

Kimberley Klaver werd geboren op 20 december 1985 in Amstelveen. Van jongs af aan was al duidelijk dat dansen en acteren in haar bloed zat. Op 6-jarige leeftijd deed zij al auditie voor de dansacademie van Lucia Marthas, waar zij vervolgens 10 jaar lang dans –en acteerlessen kreeg. In deze periode heeft ze o.a. optredens gedaan bij de mini playback show en Ron’s gelukshow.

Helaas kon Kimberley Klaver haar middelbare schooltijd niet meer combineren met de acteer- en dans opleiding, wel bleef ze acteren in o.a. 'Oppassen' en de serie 'CUTT' van BNN, ook deed ze in deze periode veel modellenwerk.

Na een jaartje van het leven geproefd te hebben in Spanje keerde Kimberley Klaver terug naar Nederland en begon met haar studie Communicatie, Media en Marketing, welke ze met uitstekend resultaat heeft doorlopen. Tijdens haar studie bleef ze uiteraard acteren, onder meer in 'ZOOP', 'Hotnews', 'Shouf Shouf' en 'Voetbalvrouwen'. Ook acteerde zij in videoclips van Di-rect en Darryl.

Vanaf 2007 speelt Kimberley Klaver de rol van Annabella in de populaire en goed bekeken serie 'SpangaS'. Naast het feit dat Kimberley de laatste jaren druk is geweest met haar acteerwerkzaamheden heeft ze ook een grote passie voor presenteren en het schrijven van verhalen en scenario’s.

Vanaf februari 2011 is Kimberley Klaver te zien in een nieuwe serie op RTL 4, genaamd 'Raveleijn'.
Het verhaal van Raveleijn gaat over een gezin, drie broers en twee tweelingzussen, dat van de grote stad naar een dorpje verhuist. Wanneer de jongeren op een poort stuiten, die toegang geeft tot de magische stad Raveleijn, groeien ze uit tot ruiters te paard. Dit is niet voor niks, ze krijgen een missie!

De serie 'Raveleijn' is in opdracht gemaakt van de Efteling en is gebaseerd op de nieuwe attractie die de Efteling in april dit jaar opent.

Kimberley Klaver is een representatieve jonge dame met nu al een indrukwekkende CV. Aan ambitie geen gebrek!

Kimberley Klaver boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kimberley Klaver zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kimberley Klaver wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kimberley Klaver. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kimberley Klaver te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.