Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kim Lian van der Meij boeken?

Kim Lian van der Meij boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kim Lian van der Meij

Wilt u Kim Lian van der Meij direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kim Lian van der Meij

Kim-Lian is geboren in Beverwijk. Met Latin-American dansende ouders en haar vader zanger in diverse bands, kwam Kim-Lian al vroeg in aanraking met muziek en dans. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ze in 2004 haar eerste album en DVD uitbracht en ze vrij snel in binnen- en buitenland bovenaan de hitlijsten stond.  Naast haar zangcarrière heeft Kim-Lian zich ondertussen ook weten te manifesteren als presentatrice en actrice.

Zo presenteerde zij wekelijks de Kids top 20 bij Jetix en wordt Kim-Lian veel gevraagd als presentatrice voor diverse groots opgezette media-events, welke ook op televisie te zien zijn geweest. Echter bleef het hier niet bij en wist Kim-Lian ook op theatergebied haar naam te vestigen. Zo speelde ze ondertussen in diverse musicalproducties waaronder Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? en de Kleine Zeemeermin. Voor haar rollen is ze in totaal 4 keer genomineerd geweest voor een Johnny Kraaikamp Musical Award. Verder verleende ze haar stem aan diverse animatiefilms. In 2006 bracht Kim-Lian haar nieuwe album ‘Just do it’ uit, met zelfgeschreven nummers. Hiervoor werkt Kim-Lian samen met verschillende binnen- en buitenlandse songwriters.

Verder presenteert ze sinds 2007 wekelijks het Jetix programma NKTV en was ze in het theater te zien met de voorstelling Doe Maar. Kim-Lian heeft haar sporen in het theater verdiend. Zo was ze vorig theaterseizoen te zien in de V&V musical Fame. Het afgelopen seizoen speelde ze de rol van Ariel in de swingmusical Footloose van V&V Entertainment, onder regie van Martin Michel. Momenteel heeft Kim-Lian haar muzikale carrière weer opgepakt.

Samen met de Zweedse popster Linda Bengtzing brengt Kim-Lian op 16 oktober de single Not that kinda girl uit. Haar nieuwe album wordt in 2010 verwacht en wordt uitgebracht bij het label CMM.

Kim Lian van der Meij boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kim Lian van der Meij zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kim Lian van der Meij wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kim Lian van der Meij. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kim Lian van der Meij te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.