Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook avondvullend te boeken
Volledige prijslijst

Kim de Boer boeken?

Kim de Boer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kim de Boer

Wilt u Kim de Boer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kim de Boer

Kim’s liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Op 6 jarige leeftijd begon ze met piano spelen en heeft uiteindelijk 11 jaar klassiek les gehad. In tussentijd schreef ze al vele verhaaltjes, gedichten die doormiddel van het pianospel ontplooiden tot liedjes. In 1996 ging Kim naar het conservatorium in Alkmaar waar ze zang, jazz en pop ging studeren.

Kim de Boer  heeft al veel ervaring gedaan voordat ze meedeed aan The Voice of Holland. Zo zong ze backing vocals in voor verschillende artiesten en show en heeft ze een zanglespraktijk aan huis, is ze werkzaam op een muziekschool, geeft ze zangworkshops en speelt ze in een band.

Kim de Boer speelt en zingt de laatste jaren voornamelijk popmuziek en eigen nummers. Haar muzikale voorbeelden zijn o.a. Diana Ross, The Police en John Mayer.

Kim de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kim de Boer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kim de Boer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kim de Boer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kim de Boer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.