Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kill The Buzz boeken?

Kill The Buzz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kill The Buzz

Wilt u Kill The Buzz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kill The Buzz

In 2012 is deze talentvolle jongen uit Breda bekend geworden onder de naam: Kill The Buzz. De bekende dodelijke geluiden van Kill The Buzz zorgen ervoor dat de clubs en discotheken schudden op hun terrein.

Begin 2012 tekende Kill The Buzz een deal met Cloud9, zij gaven hem de kans om zijn muziek uit te brengen over de hele wereld. Met een dijk van een track, die eindigde op de eerste plek in de EDM Buzz Chart, begon de carriere van Kill the Buzz in oktober 2012 pas echt te lopen. De track “Party Hard” ging in premiere tijdens Hardwell’s Tomorrowland show in 2012 en kreeg daarme ook veel aandacht in de dance scene. Met steun van de bekende dj’s: Dannic & Jordy Dazz, Quintino, David Guetta, Benny Benassi, Sander van Doorn, Swanky Tunes en vele anderen staat de weg naar succes geheel open voor Kill The Buzz!

2013 begint al goed voor Kill The Buzz met een remix voor Daleri op Trice Recordings, ook een 2e release in Miami genaamd “Bounce Betty” word een succes en zorgt ervoor dat Kill The Buzz steeds bekender wordt in de scene! De weg is vrijgemaakt om een belangrijke dj te worden!

Kill The Buzz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kill The Buzz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kill The Buzz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kill The Buzz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kill The Buzz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.