Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kikker boeken?

Kikker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kikker

Wilt u Kikker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kikker

Geef een high five, een knuffel of ga op de foto met deze kinderboeken held. Kikker is een hoofdpersonage in de boekenserie van Max Velthuijs Kikker is groen en hij heeft de beste vriendjes van de wereld. Hij vergeet zijn verjaardag wel eens, en hij kan nog niet lezen. Maar hij maakt de mooiste tekeningen, hij kan heel hoog springen, en hij zwemt heel ver om hulp te halen als hij zijn vriendjes moet redden. Avontuur is leuk, maar hij is het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier.

Kikker is ook te boeken voor een gezellige foto-actie.

Kikker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kikker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kikker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kikker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kikker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.