Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: € 2.195,- excl. BTW
  • Opmerking: 1 x 90 minuten + 1 x 60 Minuten
Volledige prijslijst

Kiek Now Us boeken?

Kiek Now Us boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kiek Now Us

Wilt u Kiek Now Us direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kiek Now Us

Kiek Now Us is een onvervalste rock en loll-band, die met een mengeling van dialectrock, ouderwetse rock 'n roll en eigen werk elke tent op zijn kop zet! Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden.

Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek en gezellig! Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door voornamelijk Oost-Nederland. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens in het hele land dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken.

Het repertoire van Kiek Now Us bestaat uit een mix van covers en eigen nummers. Zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers worden met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Elvis Presley's 'Hound Dog' tot 'Daldeejen' van Normaal bevindt zich in de setlist, die geen optreden hetzelfde is. Ook timmert Kiek Now Us hard aan de weg met eigen nummers.

De laatste jaren is Kiek Now Us in het hele land een veelgevraagde live-band. Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia.  Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door!

Kiek Now Us boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kiek Now Us zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kiek Now Us wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kiek Now Us. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kiek Now Us te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.