Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kidzz Disco Roadshow boeken?

Kidzz Disco Roadshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kidzz Disco Roadshow

Wilt u Kidzz Disco Roadshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kidzz Disco Roadshow

De Kidzz Disco Show is de show voor kidzz van alle leeftijd. De entertainende Dj is precies op de hoogte van wat de "jeugd van tegenwoordig" vet vindt en waar ze op los gaan. Van swingende dansjes tot moderne rap en muziek voor kidzz van 5 jaar tot 15 jaar de Dj is van alle markten thuis.

Entertainende Kidzz Dj

De Kidzz Disco show kan op ieder evenement ingezet worden van Groot tot Klein. De show is geschikt voor kinderfeestjes, schoolfeesten, kinderdisco`s. Met of zonder geluid? Alles is mogelijk!
De entertainende Dj is ook bekend van de kidzz disco`s op Center Parcs maar ook van de Fox Sport Kinder Disco`s.
 

Kidzz Disco Roadshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kidzz Disco Roadshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kidzz Disco Roadshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kidzz Disco Roadshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kidzz Disco Roadshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.