Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kidz-DJ School boeken?

Kidz-DJ School boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kidz-DJ School

Wilt u Kidz-DJ School direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kidz-DJ School

Welkom bij de Kidz-DJ School! Hier word je in een uur klaargestoomd om als echte DJ naar buiten te wandelen. Want wie wil er nou niet in de schoenen van de Kidz-DJ staan?

Waan jezelf een uur lang DJ!
Tijdens de workshop gaan we een uur lang alles uit de kast halen om de basisprincipes van het DJ’en onder de knie te krijgen.
We vertellen iets over de DJ-apparatuur en gaan natuurlijk een aantal superleuke oefeningen doen. Hierbij wordt er zowel klassikaal als individueel aandacht besteed aan de verschillende onderdelen die voorbij komen.

Onder begeleiding van de Kidz-DJ heb je de beschikking over twee hypermoderne draaitafels, een mengpaneel en een echte DJ-booth met geluid. Het feest kan beginnen!

• Matchen en mixen
• De Breakdown
• Dirty tricks 1 – scratchen
• Dirty tricks 2 – de backspin
• Raad de Plaat
• Beste entertainer-verkiezing

De Kidz-DJ School is gericht op groepen tot 20 kinderen. Voor grotere evenementen kan de groep in verschillende clusters worden ingedeeld en worden er dus meerder doorlopen gehouden.

Kidz-DJ School boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kidz-DJ School zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kidz-DJ School wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kidz-DJ School. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kidz-DJ School te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.