Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Kidz DJ boeken?

Kidz DJ boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kidz DJ

Wilt u Kidz DJ direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kidz DJ

Kidz-DJ is vanaf heden ook te boeken in combinatie met Djumbo voor een 2 uur durend kinderspektakel. Informeer naar de mogelijkheden!

De Kidz-DJ is een cross-mediaal muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten. De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Kortom, win-win voor ouders en kind! Het concept is bedacht door twee jonge vaders, die wel eens wat anders wilden dan K3…
De Kidz-DJ brak in november 2011 definitief door, toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest (RTL4)!

De Kidz-DJ Discoshow is een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-DJ draait zijn leukste hits waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan. Het staat garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s… iedereen mag, nee: moet wel meedoen met dit feest!

Samen met de kids & ouders zal de Kidz-DJ er een onvergetelijke show van maken. In de show zitten veel interactieve elementen. Zo mogen de kinderen zichzelf even DJ wanen achter de scratchtafel. Wie heeft de coolste papa of de zwoelste mama? Winnen de jongens of de meisjes? De winnaars van de verschillende wedstrijden ontvangen een leuke prijs.

Kidz DJ is ook te boeken met een speciale sinterklaasshow. Informeer naar de mogelijkheden!

Showfacts:
- Interactieve discoshow
- 1 x 60 minuten
- Leeftijd van 4 tot 99 jaar
- Inclusief licht, rook, geluid tot 80 kids
- Inclusief een superblitse discokar

Kidz DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kidz DJ zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kidz DJ wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kidz DJ. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kidz DJ te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.