Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken?

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kid Hitz Show met dj Ricardo

Wilt u Kid Hitz Show met dj Ricardo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kid Hitz Show met dj Ricardo

Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 14 jaar biedt de KidHitzShow op een uitbundige manier non-stop dolle pret ! Met een interactief programma van muziek, entertainment en spelletjes.

Vrijwel onafgebroken draait feestdeejay Ricardo alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt uw publiek bij al zijn gekkigheid. Compleet met kleurrijk achtergrond decor en felgekleurde discolampen !

Doordat alles lekker vlot, flitsend en op een persoonlijke manier verloopt raken de kids snel vertrouwd met de vrolijke deejay. Alle dansjes die de kinderen kennen van school en vakantie komen voorbij. Groot of klein iedereen doet gezellig mee met ‘Hoofd, schouders knie en teen‘ of de ‘Tsjoe Tsjoe Wa’.

De ervaren deejay draait alle verzoekjes uit de Kids Top 20 en bouwt de spanning vanaf het podium hoog op, als er mooie prijzen zijn te winnen met het ‘Mega 4 op ’n rij Spel’ of de spetterende ‘Muziek Quiz’

De KidHitzShow is uitstekend binnen of buiten in te zetten voor kinderfeestjes, schoolfeesten, buurtfeesten, (sport)verenigingen, bedrijfsfeesten maar zeker ook tijdens openbare evenementen zoals in winkelcentra, dorpsfeesten, campings, bungalowparken, pretparken op als opwarmshow voor Sinterklaas.

Vanaf heden neemt DJ Ricardo ook de super gezellige KidHitzShow Mascottes KiKi en JoJo mee en betrekt deze op een leuke manier bij de show ! Een fantastisch kinderfeest is gegarandeerd! Op aanvraag is ook een Meet & Greet met KiKi en JoJo te boeken.

Vraag naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring !

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kid Hitz Show met dj Ricardo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kid Hitz Show met dj Ricardo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kid Hitz Show met dj Ricardo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kid Hitz Show met dj Ricardo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.