Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kid de Blits boeken?

Kid de Blits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kid de Blits

Wilt u Kid de Blits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kid de Blits

Deze opkomende rapper houdt nogal van een feestje. Sinds hij, in zijn eigen woorden, 'geadopteerd' is door Boaz van de Beatz, gaat het erg hard met Kid de Blits. Hij gooide al direct hoge ogen met zijn entree op de Nooit Meer Slapen remix met Ronnie Flex en Bokoesam van Yellow claw en zette dit succes voort met zijn nieuwe single en videoclip 'Uit De Noordzee', die inmiddels al meer dan 60.000 keer is bekeken.

Een mix van elektro, harde bassen, gore wildernis en happy hardcore staan centraal in zijn sound. Kid de Blits staat dan ook garant voor snoeiharde beats, de nodige dosis humor en zelfspot en een ontzettend mooi feestje.

Kid de Blits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kid de Blits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kid de Blits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kid de Blits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kid de Blits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.