Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kid de Blits boeken?

Kid de Blits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kid de Blits

Wilt u Kid de Blits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kid de Blits

Kid de Blits werd, in zijn eigen woorden, ‘geadopteerd’ door Boaz van de Beatz. Vanaf dat moment ging het hard. Hij gooide direct hoge ogen met zijn entree op de ‘Nooit Meer Slapen’ remix met Ronnie Flex en Bokoesam van Yellow Claw en zette dit succes voort met de single en videoclips van ‘Uit De Noordzee’, ‘Benzine’, ‘Brief’ en ‘Val In Je Huis’.

Met zijn robuuste Safehouse EP zet Kid de Blits de toon opnieuw. Op deze 10 tracks tellende langspeler gaat hij de samenwerking aan met verschillende artiesten, waaronder Ronnie Flex, Idaly, Murda, Def Major en Cartiez. De producties werden voor hun rekening genomen door niemand minder dan Jack $hirak en P.Ape.

Live weet je met Kid de Blits zeker dat het dak eraf gaat; deze energieke performer weet namelijk als geen ander hoe je een feestje bouwt!

Kid de Blits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kid de Blits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kid de Blits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kid de Blits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kid de Blits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.