Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Kevin Smit boeken?

Kevin Smit boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kevin Smit

Wilt u Kevin Smit direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kevin Smit

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Kevin Smit. De zanger uit Hoogeveen was nog maar 16 jaar oud toen hij in 2008 doorbrak met zijn debuutsingle 'Morgen wordt alles anders'. Vanaf dat moment nam zijn carriere meteen een grote vlucht. Het zingen zit Kevin in het bloed en op het podium is hij in zijn element. Met zijn sympathieke uitstraling en natuurlijk zangtalent maakt hij van elk optreden een groot feest. Een optreden van Kevin Smit is een mix is van de beste Nederlandse hits van nu, gecombineerd met een mooie mix van een paar van zijn eigen nummers. De bierkraan moet lopen!

Kevin Smit Boeken

Kevin Smit vindt het leuk om zijn publiek elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met zijn vorige twee singles 'Verliefd' en 'Engelen' en dat gaat hem met zijn nieuwste single 'Die altijd lacht' vast en zeker ook weer lukken want geen een enkel album van de Drentse zanger is gelijk. De single 'Die altijd lacht' is een Nederlandstalige bewerking van de succesvolle Duitse track 'Die immer lacht' van Stereoact feat-Kerstin Ott. De single is nu overal digitaal verkrijgbaar en is ook te beluisteren op YouTube.Kevin Smit vindt het leuk om zijn publiek elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met zijn vorige twee singles 'Verliefd' en 'Engelen' en dat gaat hem met zijn nieuwste single 'Die altijd lacht' vast en zeker ook weer lukken want geen een enkel album van de Drentse zanger is gelijk. De single 'Die altijd lacht' is een Nederlandstalige bewerking van de succesvolle Duitse track 'Die immer lacht' van Stereoact feat-Kerstin Ott. De single is nu overal digitaal verkrijgbaar en is ook te beluisteren op YouTube.

Door zijn altijd vrolijke persoonlijkheid en professionaliteit wordt hij tegenwoordig ook steeds meer ontdekt als presentator zoals o.a. bij RADIONL. Hier presenteert hij het programma 'Morgenstond'. In dit radioprogramma maakt Kevin Smit je van 07:00-09:00 uur wakker met de beste Nederlandse hits.

Kevin Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kevin Smit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kevin Smit wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kevin Smit. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kevin Smit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.