Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Kevin Koning boeken?

Kevin Koning boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kevin Koning

Wilt u Kevin Koning direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kevin Koning

Het grote publiek kent hem misschien nog niet, maar de 25-jarige Kevin Koning is minstens net zo getalenteerd als de bekende-Volendamse zangers. Al op jonge leeftijd kwam hij via een schoolfeest in aanraking met het artiestenvak. Nu is het voor Kevin helemaal duidelijk. Het publiek entertainen, een glimlach bezorgen en mensen raken met zijn muziek is wat hij wil.

Uiteraard is Kevin regelmatig te vinden op de dijk van Volendam. Maar wat velen misschien niet verwachten is dat hij ook sportief is. Hij slaat regelmatig een balletje op de golfbaan. In de winter zoekt hij graag met zijn vrienden de sneeuw op om te snowboarden en in de zomer haalt hij gewaagde tricks uit op het wakeboard. Kevin is zeer zeker een multi-talent. Niet alleen op de bühne, maar ook in het dagelijks leven blinkt hij uit. Naast zijn passie voor muziek staat hij aan het hoofd van zijn eigen metsel- en bouwbedrijf. Dat hij prachtige bouwwerken creëert met duizenden stenen blijkt wel uit feit dat hij hiervoor twee prestigieuze prijzen voor in ontvangst mocht nemen.

Natuurlijk hoopt hij ook ooit een award te winnen voor zijn muziek. Misschien wel voor zijn nieuwste single ‘Jij bent als de lente’.

Kevin Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kevin Koning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kevin Koning wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kevin Koning. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kevin Koning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.