Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Kevin Florijn boeken?

Kevin Florijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kevin Florijn

Wilt u Kevin Florijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kevin Florijn

Een aantal jaar geleden is Kevin begonnen met zingen. In de zomer van 2004 trad hij op in bekende uitgaansgelegenheden in o.a. Torremolinos en omgeving. Hier kreeg hij zulke positieve reacties op, dat hij de eerste aanvragen vanuit Nederland ontving. Vanaf die tijd is Kevin zich positief blijven ontwikkelen en nu zorgt hij ervoor dat bezoekers compleet uit hun dak gaan tijdens zijn optredens.

Enkele voorbeelden van zijn optredens zijn “Het Meerlive Festival” in Hoofddorp, “Het Jordaanfestival” in Amsterdam en “Het Smarlappenfestival” in Hillegom. Op de genoemde festivals gaven ruim 10.000 bezoekers te kennen, dat zij Kevin helemaal te gek vonden.


In 2006 is Kevin met verschillende producers aan het werk gegaan. Het eerste resultaat; een single met een dubbele A kant, “Geef me je hand” en “Angelina”, die in week 42 binnenkwam op nummer 77 in de mega Top 100. Heel Nederland maakte kennis met Kevin! Dit had als positieve ontwikkeling dat Kevin werd uitgenodigd door ''Talpa'' waar hij een optreden verzorgde in het programma “Tijd voor Tien”. Daarnaast heeft hij vele interviews en optredens verzorgd bij diverse bekende regionale radio en tv stations, o.a. “Hart voor Muziek”. Daarnaast nog een hoogtepunt; het optreden in het Gelredome in Arnhem tijdens de wedstrijd Vitesse – Ajax. En bij de webstrijd Vitesse - PSV.

In juni 2007 volgde in een uitverkocht “Partycentrum De Terp” de officiële lancering van zijn nieuw single CD: “Stil Verlangen”. De productie is tot stand gekomen met actieve medewerking van producent Peter Groenendijk (de man achter “Ik heb je lief” van Paul de Leeuw). Ook hier zijn de reacties overweldigend, wederom scoorde Kevin met deze single diverse noteringen in diverse hitlijsten zoals: “De Music Store top 50”, “Oranje TV top 30” en “De Flitsende top 50”.

Kevin was enorm enthousiast over de single “Wijs me de weg naar je hart”, die hij in november 2007 uitbracht. Wederom haalde ook de ze single diverse hitlijsten in Nederland.
In mei 2008 kwam Kevin met een nieuwe single; ''Dans op de Melodie''. Deze single kwam maar liefst binnen op nummer 24 in de top 100 van Nederland, en was daarmee de meest succesvolle single tot dan toe. Dit was natuurlijk geweldig!

De nieuwe single “Kleuren”, die hij in juni 2009 heeft uitgebracht, is opnieuw een groot succes. Deze single is niet alleen genomineerd voor de titel “Zomerkanjer 2009”, maar Kevin mocht hem ook nog eens in het programma van het Concert van Gerard Joling - For Your Eyes Only ten gehore brengen. Bij dit concert kwamen vele mensen Kevin opzoeken om hem op dit mega grote Concert te bewonderen. En ook deze keer niet zonder succes! Er hadden vele mensen spandoeken gemaakt speciaal voor Kevin! De laatst verschenen single ''Kleuren'' is door niemand minder dan Tony Neef geschreven. De man die ''Miss Saigon'' tot een geweldige en succesvolle musical maakte.

Verschillende producers en tekstschrijvers willen graag met Kevin werken en we zijn dus opzoek naar een goede opvolger van ''Kleuren''!

Zondag 28 November 2009 was Kevin ook te gast bij het populaire programma ¨Life 4 You¨ van Carlo en Irene op RTL4! In het programma deed Kevin mee met de ¨ Talent Battle ¨. Hier kreeg hij de gelegenheid om zijn single ¨Kleuren¨ ten gehore te brengen en wederom weer succes in dit televisie programma!

Kortom, Kevin is een leuke zanger met een perfecte stem en een spontaan uiterlijk. Daarnaast is er waardering voor zijn inzet en voor de hartelijke spontaniteit waarmee hij iedereen tegemoet treedt. Met de keuze uit een groot Nederlandstalig coverrepertoire aangevuld met zijn eigen nummers, is het gegarandeerd feest!

Kevin Florijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kevin Florijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kevin Florijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kevin Florijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kevin Florijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.