Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kerstzoenen boeken?

Kerstzoenen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kerstzoenen

Wilt u Kerstzoenen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kerstzoenen

Op uw evenement wordt een kraampje, geheel in kerststijl aangekleed, neergezet. Daar worden door een kerstvrouwtje de zoenen klaargemaakt om uit te delen.

De kerstman loopt rond over uw evenement en deelt de zoenen, bestrooid met poedersuiker, uit aan het aanwezige publiek. Inclusief 1.000 (neger)zoenen.

Kerstzoenen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kerstzoenen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kerstzoenen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kerstzoenen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kerstzoenen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.