Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, excl. eventuele reiskosten
Volledige prijslijst

Kerstpianos boeken?

Kerstpianos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kerstpianos

Wilt u Kerstpianos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kerstpianos

Onze zangers/pianisten zullen uw gasten vermaken met uiteraard Kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan kunnen zij uiteraard ook de sneeuw van de daken spelen met opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Maar ze zullen zeker in het Kerstthema blijven.

De witte, licht glinsterende, pianovleugels lenen zich als geen ander om een perfect gedecoreerde kerstsfeer te creëren. Wij hebben zeer veel zorg besteed aan zeer representatieve pianovleugels, waardoor deze ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kunnen worden.

Deze show is een direct afgeleide van de, inmiddels bij vele bekende dueling pianoshows. Een show met twee pianovleugels, waar entertainment, feest, dansen en meezingen de boventoon voeren. Dat onze twee zangers/pianisten eventueel ook avondvullend relaxte luistermuziek kunnen maken is nog niet zo bekend, maar dat kùnnen ze wel! Zo zijn er bijvoorbeeld vele Sinatra nummers in het repertoire aanwezig.

Deze show is bijvoorbeeld perfect inzetbaar bij eindejaarborrels, Kerstdiner, Kerstevenementen op pleinen, Kerstfeest op uw bedrijf of horeca gelegenheid. Ze kunnen er een 'knalfeest' van maken, maar ook een behouden receptie.

De witte piano's worden gedecoreerd met rode bontkragen, en sfeervolle kerstverlichting.
Tegen een meerprijs wordt op het podium achter de piano's een kerstdecor geplaatst, of een zwart theaterdoek met glinsterende lampjes.

Kerstpianos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kerstpianos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kerstpianos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kerstpianos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kerstpianos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.