Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kerstmannen Fiets Orkest boeken?

Kerstmannen Fiets Orkest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kerstmannen Fiets Orkest

Wilt u Kerstmannen Fiets Orkest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kerstmannen Fiets Orkest

De totaal andere Kerstmannen band is het Kerstmannen Fiets Orkest. Een compleet orkest op een fiets. Zes muzikale Kerstmannen brengen kerstmuziek ten gehore. Ze fietsen over uw kerstmarkt, door uw winkelcentrum of kerst evenement. Maar voor je het weet stappen ze af en is hun zes persoons tandem het decor voor een taptoe, een goochelact of een staaltje fietsacrobatiek.

Zeker weten dat uw bezoekers direct hun telefoon pakken om een foto te maken van het Kerstmannen Fiets Orkest.

Kerstmannen Fiets Orkest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kerstmannen Fiets Orkest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kerstmannen Fiets Orkest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kerstmannen Fiets Orkest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kerstmannen Fiets Orkest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.