Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kerstman en Rudolf boeken?

Kerstman en Rudolf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kerstman en Rudolf

Wilt u Kerstman en Rudolf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kerstman en Rudolf

Ho ho ho! De kerstman komt eraan op Rudolf, zijn trouwe rendier. Kerstmis komt eraan en de kerstman ook. Grappig, gevat en vrolijk bellend met zijn bel. Hij zingt "Jingle bells" en "Rudolph the rednosed reindeer". Kerstcadeaus heeft hij allang onder de kerstboom gelegd. Hij heeft een luchtige spiraalmuts. Santa brent plezier, gezelligheid en het echte kerstgevoel. Overal. In winkelcentra, op kerstmarkten, kerstbraderieën, tuincentra, evenementen, kerstparty's, kerstgala's, alles wat met kerst te maken heeft. Brengt hij de cadeaus of liggen ze onder de boom? Dat weet alleen Santa. Merry Christmas.

Kerstman en Rudolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kerstman en Rudolf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kerstman en Rudolf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kerstman en Rudolf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kerstman en Rudolf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.