Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kerstman en Kerstelf boeken?

Kerstman en Kerstelf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kerstman en Kerstelf

Wilt u Kerstman en Kerstelf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kerstman en Kerstelf

Een prachtige Kerstman, samen met zijn magische Kerstelf op uw bedrijf, winkel, vereniging, braderie of winkelcentra wie wil dat nou niet? Als je onze Kerstman ziet zal je verbaasd staan van de details en unieke uitstraling.
Met zijn fonkelende oogjes zal hij iedereen begroeten met een flinke “HO, HO, HO”. Dit in combinatie met een prachtige Kerstelf, zorgt voor de ideale Kerstsfeer op elke gelegenheid.

Door onze ruime ervaring weten de Kerstman en de Kerstelf iedereen te verwonderen en door het grote improvisatietalent weten zij aan elk bezoek een unieke twist te geven.
Kwaliteit en geloofwaardigheid staan hoog in het vaandel. Alle kostuums en haarwerken zijn met de grootste zorg gemaakt. Dit maakt een ontmoeting met de Kerstman met zijn Kerstelf tot een complete beleving.

Kerstman en Kerstelf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kerstman en Kerstelf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kerstman en Kerstelf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kerstman en Kerstelf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kerstman en Kerstelf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.