Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.500,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Kenny B boeken?

Kenny B boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kenny B

Wilt u Kenny B direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kenny B

Kenny B zingt al vanaf zijn achtste. Een tijd voerde hij de band 'Fransisco' aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse leger, 'Mofo'. Op zijn 28e kwam Kenny B naar Nederland. Maar zijn succesvolle carrière zorgde ervoor dat hij regelmatig in het buitenland en nog veel vaker in Suriname te vinden was. Toch mag Kenny een muzikale laatbloeier genoemd worden.

Pas sinds 2006 heeft de muziek zijn volledige aandacht. Het ging gelijk als een speer en twee van zijn albums werden overzees zelfs tot het beste van dat jaar gekroond. "Ik wilde mezelf eerst in het Engels en Surinaams in de spotlight zetten", aldus Kenny B.

"De overstap naar Nederlandstalig heeft altijd in mijn hoofd gespeeld, maar dat heb ik lang afgehouden. Leent het Nederlands zich wel voor reggae? Kom je in het Engels niet beter weg met bepaalde woorden en uitdrukkingen?"

Kenny B boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kenny B zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kenny B wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kenny B. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kenny B te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.