Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Kenneth illusions boeken?

Kenneth illusions boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kenneth illusions

Wilt u Kenneth illusions direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Kenneth illusions

In de show ‘’the world of magic’’ van Kenneth illusions kunt u genieten, van bizarre transformaties, dans, onmogelijke verschijningen en natuurlijk de snelste verwisseling ter wereld. Dit alles is opgebouwd met meerdere illusies, goocheltrucs en een uitgebalanceerde mix van het perfectionisme en de sfeervolle ambiance die er word meegegeven in de show.

Kenneth illusions boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kenneth illusions zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kenneth illusions wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kenneth illusions. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kenneth illusions te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.